PERHATIAN! PENGGUNAAN BAHASA DALAM BLOG INI TIDAK SESUAI DIGUNA PAKAI DALAM KARANGAN BAHASA. HARAP MAKLUM. FOR NON-MALAYSIAN, I'M SO SORRY. THIS BLOG CURRENTLY IN MALAY. -penulis blog-

Sunday, June 5, 2011

Hello Seri Iskandar!!

A256
yesss.. ini laa bilik Zee dekat UiTM Seri Iskandar, Perak.. jemputjemput laa
datang ye.. jangan lupa bawa buah tangan sekali.. hahaha..

belum sampai sebulan lagi Zee menetap di Seri Iskandar.. tapi da macammacam
benda berlaku.. yang pasti, semuanya best! roommates gilagila.. budak blok
sempoi.. kawan sekuliah kecohkecoh je.. lecturer superb sporting.. walaupun
dekat sini panas gilakkk.. tapi Zee tetap bersemangat nak belajar! cewahhh..

paling best, kalau keluar pergi Ipoh.. hahaha.. memang lepak habis habisan laa..
duit poket confirm melayang.. =.=''

Najwa dan Ixora di kedai teddy bear..

masa minggu orientasi.. memang rules ketat! nak guna phone memang tak
boleh.. so, maaf laa kawankawan yang send mesej tapi tak mendapat
balasan daripada Zee.. sorry..

masa orientasi! kitorang curicuri ambil gambar! hahaha

kalau waktu pagi sabtu dan ahad, kitorang pergi jogging.. after jogging,
mesti lepak dekat uptown.. uptown tu salah satu medan selera yang ada
dekat UiTM Seri Iskandar.. murah dan sedap! hahaha..

kalau waktu malam pulak, lepak dekat downtown.. downtown juga salah
satu medan selera di sini.. tapi best lagi downtown sebab sedap dan
banyak makanan! tapi mahal sikit laa.. hahaha..

Ixora pantang jumpa kucing.. nih on the way nak pergi uptown..

video
video masa dekat uptown.. hahaha

kalau nak diikutkan, banyak lagi nak cerita.. tapi Zee tak boleh nak lamalama..
banyak lagi kerja nak kena settlekan.. assignment pun tak siap lagi nih..
hahaha.. okeh readers sekalian! semoga bersua lagi.. hahaha..

Zee suka usha pokok nih.. :)

muka penat jogging

byebye~~

PEACE!

KAWAN KAWAN YANG DIPROMOTE BLOGNYA KALI NIH :

7 comments:

  1. yeahhh!!!
    crite bru!
    cam bez je life kt sne!

    ReplyDelete
  2. jeleznye ak dgn ko ni!!!

    ReplyDelete
  3. Wahaha.Macam nak makan orang je aku tgk dlm video tu.
    Sapa lagi pegi sana?
    Gud luck.

    ReplyDelete
  4. kay: boleh tahan best ar..

    qila: wakaka.. macam aku kesah je..

    haziq: garang sangat ke muka aku?? hahaha
    ada tika kikar, azmi,chao,nisa..

    ReplyDelete
  5. boleh la dtg UTP.dkat dah tuuuuuu.hahah

    ReplyDelete
  6. syu: da banyak kali aku datang utp..
    tapi jumpa abang aku laa..

    nisa: wakaka.. nak ajak takut busy.. orang akaun laa katakan.. ;D

    ReplyDelete