PERHATIAN! PENGGUNAAN BAHASA DALAM BLOG INI TIDAK SESUAI DIGUNA PAKAI DALAM KARANGAN BAHASA. HARAP MAKLUM. FOR NON-MALAYSIAN, I'M SO SORRY. THIS BLOG CURRENTLY IN MALAY. -penulis blog-

Tuesday, May 17, 2011

Ahh.. Sakit Gilaaa!!

hello kawankawan! huhhh.. baru sekarang boleh menari jari nih 
dekat aksara laptop.. mana taknya.. pehhh.. sakit gilaa jari 
jemariku! nih semua garagara sessi belajar main gitar dengan 
adik Zee, Aeman! huhuhu.. main gitar..~~~

start belajar dengan Aeman, masa awal tahun 2010.. tapi
just sukasuka je..

memang awesome kan kalau tengok orang main gitar??
hahaha!! kalau tak, ignore je.. saya suka! awak tak suka,
awak boleh blah..

 Fahmi try main gitar guna getah dekat pembaris..
hahahaha..
waa... apa nih.. tak faham.. =.=''

aduhh.. sakit ohh jari.. 

okeh.. cuba main sendiri.. ^_^


video
okeh.. jari Zee memang keras.. hahaha
video
2 video dekat atas nih, Aeman ajar chord C.. thanks..
hahaha!! tak suka betul buat chord C.. serius sakit gilakkk
ahh jari nih! buat E minor pun da macam apa je.. =.=''

"mulamula main memang laa sakit jari nih.. lepas tu bengkak..
da lama okeh laa.. hujung jari nih nanti jadi keras.."
selamba badak aeman cakap sambil tekantekan jari Zee..
penderaan terhadap seorang kakak.. =.=''

"pehh.. bengkak jari?? hujung jari jadi keras?? habis laa.. 
I nak jadi ladies laa U.. muahaha!!"
nih Zee bermonolog dalaman okeh.. 
 
lepas nih da masuk U, tak ada laa nak buat benda nih lagi..
tengok orang main je laa.. 

 thank you budak baik..
jurugambar memang profesional : aeman garang..
video dirakam oleh : fahmi gendut..

p/s: main sukasuka je.. tak ada niat nak buat band ke apa ke.. hahaha!!
agaknya kalau da pandai main, Sungha Jung akan pilih Zee jadi wife dia
tak?? hahahaha!! ;D 

PEACE!

KAWAN KAWAN YANG DIPROMOTE BLOGNYA KALI NIH:

22 comments:

  1. hahahah.......terbaek!!thanks..btw...usahe la byk byk ya.....

    ReplyDelete
  2. Phewwiitt! Dah bergitar lah skrg!
    Tahniah2! :D

    ReplyDelete
  3. Wo00WWww!
    keep it up girl!

    lme2 nnti ok la tu :)

    ReplyDelete
  4. aeman: hahaha!! lain kali laa.. bila balik cuti ke.. ajar lagi ehh..

    azira: ohh.. mengisi masa lapang.. tq

    kay: hahaha.. thank you!

    ReplyDelete
  5. zee kira okayy lah tu boleh pgg n main gitar, fifi lgsg kaku gitar taww.. ~ huhu
    hey girll, nnt buat single tau, nyanyi lgu smbil main gitar. cool.

    ReplyDelete
  6. hurm,asal aeman nmpk laen ea..mkn ensem kowt,muahaha

    ReplyDelete
  7. ni mesti dapat ilham bila tengok aku punya video ni kan?hahaha

    ReplyDelete
  8. hazirah: hensem.. ehem ehem..

    nizam: sorry sikit ehh.. masa kau sibuk2 buat post video tu, aku memang tengah belajar pun.. tak ada maknanya dapat ilham tengok kau punya video..

    ReplyDelete
  9. tapi kan...tajuk entry kau ni sumpah pelik. Elak orang fikir bukan2 je..haha

    ReplyDelete
  10. @nizam: hahhh.. yeke.. habis tu.. kau ada idea ke??

    ReplyDelete
  11. kau fikir sendiri la..tapi kan, tajuk kau kali ni menarik perhatian untuk orang baca. Lagi2 orang2 yang fikir 18+.wkaka

    ReplyDelete
  12. @nizam: cessss.. kau nih kan.. aku tak nak tukar!!

    ReplyDelete
  13. hahaha!! >.<
    [wo ai ni~~]
    dlm vid 2!!

    ReplyDelete
  14. waaaaaaaaaaahhhhhhhhhh......
    hobi bru ker....

    mlot ko sgt bsing dowh!

    ReplyDelete
  15. anaid: tu adik yang cakap..

    qila: hoy.. adik aku yang bising laa...

    ReplyDelete
  16. hahahha!
    wah! azeema semakin majulah!
    hebat2!! ahahha

    ps : thank for that comment (post Dugaan tuh)\
    syg azeema! doakan kita berjaya eh! insyAllah ;)
    may Allah bless you !!

    ReplyDelete
  17. @biela193: okeh biela! all the best dekat shah alam! may Allah bless you too..

    ReplyDelete
  18. alaaaa... apsal censored muka? heheh..

    ReplyDelete
  19. @Solihin Zubir: hahahaha!! kalau bertudung tak ada laa sensored muka tu..

    ReplyDelete