PERHATIAN! PENGGUNAAN BAHASA DALAM BLOG INI TIDAK SESUAI DIGUNA PAKAI DALAM KARANGAN BAHASA. HARAP MAKLUM. FOR NON-MALAYSIAN, I'M SO SORRY. THIS BLOG CURRENTLY IN MALAY. -penulis blog-

Sunday, May 8, 2011

Kenapa Korang Buat Macam Nih..?!!

hai kawan kawan yang super macho lagi anggun!!
Sebelum Zee mula membebel, Zee nak ucapkan terima kasih
banyak banyak kepada mereka mereka yang sudi menekan
button follow dan menjadi para pengikut Zee.. muahahaha!!
sebagai balasan, Zee pun follow laa balik.. hehehe.. tapi kalau
korang buat macam sample yang bakal Zee tayangkan, korang
memang sah sah tak nak ada followers.. kan kan kan??


okeh, seperti kebiasaan bagi para blogger yang ketandusan
followers seperti Zee... bila bertambah satu follower, confirm
excited terlebih nak tengok siapakah si bertuah yang follow blog
busuk nih kan kan kan?? adakah si kacak? atau si jelita?? hehehe
kalau Zee, orang yang follow, Zee akan follow dia balik.. 


TAPI!!!
(entri kali nih guna AKU okeh.. senang sikit nak memuntahkan
semua ketidakpuasan hati Zee yang da berkurun lama Zee
simpan dalam perut!! hahahahaha!!)
kalau korang buat setting macam nih, memang buat hidung
aku berasap! bertambah berasap bila dekat rumah aku nih
terasa bahang sang mentari! cessss....
nampak tak?? huhhh.. sebelum tu, sorry ye cik model..

korang nih, follow aku lepas tu cakap "follow me back".. okeh.. 
aku boleh je follow balik tapi kalau kau buat setting macam
nih, harapan untuk aku follow kau balik memang tipis! apa kau 
ingat aku nih kuli batak kau nak klik satu satu tengok mana satu 
blog kau?? haiiihhhhhh... nasib laa aku nih 'baik'.. ehem ehem.. 
aku gagahkan jugak diri aku nih nak cari blog kau.. kalau tak jumpa 
jugak, goodbye laa..

tapi kalau korang follow aku, and bila aku klik muka korang..





zzaaaaappppppp!!!! 

keluar macam nih...
haaa!! memang aku sayang korang lebih! muahahaha!!
encik faqieh, maaf ye kerana jadikan kau model..

bezakan model pertama dengan model kedua ye.. kalau macam
model kedua, bukan setakat aku follow, silap silap aku baca jugak
entri entri kau.. lepas tu kalau pemurah pulak aku time tu, aku 
sedekahkan laa satu comment.. free je pun.. hahahaha!!

okeh, kepada kawan kawan yang comel lote, kalau rasa rasa
setting blog korang macam yang tertera pada gambar pertama,
sila silakan laa tukar setting ye.. ke korang memang tak nak
orang follow blog korang?? tapi yang memang tak ada blog tu
lain cerita laa.. yang ada blog nih, kalau korang punya setting 
macam encik faqieh kacak, double thumbs up untuk korang! 
apa apa pun, cek balik ye setting korang.. ^_^

"kak... adik tak reti nak tukar benda alah tu dekat mana.."

"ohh... kesian kau.. adik siapa nih?? hahaha!! kau cek dekat
edit profile, lepas tu tengok dekat privacy, share my profile..
ada tick tak.. kalau ada, biarkan.. kalau tak ada, rajin rajin laa
kau tick ye.."


kalau tak dapat tangkap, klik sini.. lebih detail untuk korang ;D

PEACE!
kawan kawan yang dipromote blognya kali nih:


17 comments:

  1. Hahaha. Aku pon selalu kena mcm tu jgk.
    tapi nak buat mcm mana.
    Dah dia ta nak kta baca blog dia. Haha :DD

    ReplyDelete
  2. wahahah.. THANKS AZEEMA!! meluahkan ape dihati kt jugak..

    hahahha.. btw.. PERHATIAN.. sila tukar ye setting anda sume!!!

    ReplyDelete
  3. eh, erm, aku follow guna akaun google.. so, tak adalah link blog aku ye.. ^_^

    ReplyDelete
  4. hahahah..ak ternmpk de name budak comel di situ..muahahah!!!thanx ya!

    ReplyDelete
  5. ta masal membe PLKN aku jadi mangsa:D kau memang suka printscreen ke?=.='

    ReplyDelete
  6. azira: bengang aku!! hahahaha

    fifa: welcome budak kecik!

    fattah: hahaha!! kau lain cerita laa.. nih yang ada blog tapi tak show link blog dia..

    ReplyDelete
  7. nailah: kau tak comel.. aku lagi comel.. hahaha!!
    sama2 nailah..

    pidot: errr... member plkn ke.. hahaha!! print screen.. agak suka laa.. hahaha!! ehh.. aku nak bagi contoh laa pidot!! adoyyyy....

    ReplyDelete
  8. relek k..huhuhuh.....follow my blog k..huhuhuhuh

    ReplyDelete
  9. errkkkk.. nampak garang sangat ke.. =.=''

    daleel: da follow ;D

    kay: okeh je weh.. hahaha

    ReplyDelete
  10. wahhh!!!truja la pulak..hahahaha..btw,tocey2 bnyak2..bley jadi glamour kalau mcam nie..hakhakhak..bende bese jadi..mybe blog 2 hebat sgt kot..hahahaha

    ReplyDelete
  11. hrp maap ye...................
    sy x de blog!
    sy x tau ape2..
    sob3x..

    ReplyDelete
  12. mengamuk sakan kau cik drakula kali ni ea...

    cuba kalau depan2 macam nie..memang ramai la cuak kat kau. haha

    ReplyDelete
  13. deme gune ilmu ghaip... utk ghaipkan link deme~~
    hahaha

    ReplyDelete
  14. faqieh: sama2 ;D
    sebab hebat laa tak boleh nak nagi link.. hahaha

    k.hana: tak yah buat2 sedih kat sini.. banjir blog nih nanti..

    nizam: errrr.. aku mana ada mengamuk sengal..

    zam: ohh.. 'merepek' lagi.. =.=''

    ReplyDelete
  15. hahaha betul2. sgt tension bile org wat cmtu.. lg2 yg suruh follow blik dgn ayat yg kureng sodap. hehe

    ReplyDelete