PERHATIAN! PENGGUNAAN BAHASA DALAM BLOG INI TIDAK SESUAI DIGUNA PAKAI DALAM KARANGAN BAHASA. HARAP MAKLUM. FOR NON-MALAYSIAN, I'M SO SORRY. THIS BLOG CURRENTLY IN MALAY. -penulis blog-

Monday, May 2, 2011

Salah Tengok Ke??

Zee sendiri pun selalu fikir banyak kali.. mana laa
tahu kot kot salah tengok.. tapi makin lama Zee tengok,
makin serupa pulak.. haiihhh.. so, kawan kawan nilai sendiri
okeh.. ^_^
tapi sebelum tu, sorry kepada mereka mereka yang terlibat..
hehehe.. and sorry sebab ambil gambar korang.. lama kot nak
buat kajian nih sebab nak cari gambar dengan pose yang sama
memang susah! so, ambil yang lebih kurang je laa ye..

haa.. nih kawan masa kecik kecik dulu.. 
yang sebelah kanan tu laa dia, badariah.. yang sebelah kiri
tu aktres indonesia, marshanda..
SAMA TAK MUKA DIORANG??


amsyar dan awal ashaari.. yang nih paling susah Zee nak cari
gambar diorang yang nampak sesuai mengikut pose..
sebelah kiri amsyar, sebelah kanan awal..
SAMA TAK MUKA DIORANG??


nih pulak hafidz.. masa Zee tengok cerita august rush, 
hero dia nampak macam hafidz pulak.. huhhh..
yang sebelah kiri tu hafidz and sebelah kanan tu freddie
highmore..
SAMA TAK MUKA DIORANG??


hahaha!! yang nih Zee ingat lagi masa form 2, dalam bilik najwa..
masa tu ada poster emma watson and tiba tiba je Zee nampak
muka najwa macam emma watson!! okeh, yang nih takkan laa tak
tahu yang mana najwa and yang emma.. kan kan kan??
SAMA TAK MUKA DIORANG??


hahaha!! sorry laa gambar tak clear pulak.. okeh..
yang sebelah kiri tu soffyan and sebelah kanan tu black..
SAMA TAK MUKA DIORANG??


emm.. yang nih, masa dulu dulu Zee tengok muka macam nak 
sama.. tapi entah laa... okeh, yang sebelah kanan, syazrul
azmi and sebelah kiri, ezzrin loy..
SAMA TAK MUKA DIORANG??


amir shafiq! dia nih lebih sikit sebab ada dua artis yang Zee
nampak sama muka dengan amir..
sebelah kiri tu dude herlino and sebelah kanan tu nubhan..
yang tengah tengah tu amir shafiq..
SAMA TAK MUKA DIORANG??


awek cute nih pulak amirah.. kawan dekat kem PLKN PH..
empunya diri sebelah kiri and sebelah kanan tu heliza..
SAMA TAK MUKA DIORANG??


awek nih pulak, teayana.. (sorry, tak tahu nama sebenar)
dia nih pun kawan dekat kem PLKN PH tapi lain kompeni..
sebelah kiri teayana and sebelah kanan aya matsuura..
SAMA TAK MUKA DIORANG??


yang nih superb special kes! sebabnya nama diorang sama!!
dua dua nama ariff!! sebelah kiri ariff PLKN.. sebelah kanan 
ariff MRSM.. lagi best sebab ada orang kata, ariff nih
muka macam remy ishak!
SAMA TAK MUKA DIORANG??

apa apa pun, lain orang lain pandangan matanya.. maybe Zee
nih terlampau banyak pengaruh artis.. sampai tengok muka
kawan pun da rupa artis.. hehehe.. so, kawan kawan nilai sendiri
okeh!

yang nih saja capubkan gambar dia.. 
nizam yang dekat atas tu and bawah, ariel peterpan..
mana laa tahu kot kot ada orang yang prihatin pergi kata 
muka diorang sama.. padahal tak sama langsung!  ^_^

PEACE!

36 comments:

  1. wah!!!banyak muke same lah!!...hebat!!
    pelanduk 2 serupa....:D

    ReplyDelete
  2. ada org kata ngko mirip Yuna..........

    ReplyDelete
  3. pergh!!pandai ea ko..cmne la ko bley dpt gmba arep tuh..dlm fb la tuh..hahah!!yg chao tu ak tak tau laa..cm tak bpe same jee..kalo chao bace nih konpem kembang..hahahah!!!

    ReplyDelete
  4. haha. sgt sama!
    wah~ mira pun ade~ hahaha cun lak tgk!
    azeema! lagu best lah~! grenade acoustic!
    yeke? ahahaa.

    ReplyDelete
  5. Ahaha.
    Abeslah kembang lagi diorang tu.Bertambah bahot la diorang bila kene promote kat blog orang ni.hahaha

    ReplyDelete
  6. yuna??!! oMG!! lain sungguh!!

    ila: aku amek dekat profile pic dia laa.. apa susah.. chao tu aku saja2 je laa.. nak biar dia kembang..

    biela: yup! grenade acoustic!

    haziq: kalau kau ada sama dengan siapa2 pun aku buat.. hahahaha!!

    ReplyDelete
  7. opssss...
    omGeeeee!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  8. owh wowww!!! 0.0

    pling ske hafidz dgn freddie! sgt2 sama!

    ariff tu amazing la! same age jugak?

    btw, smue pon hmpir sama! even nizam tu pon ade srupe la sket2...

    ReplyDelete
  9. ohh ya.. dua dua ariff sama umur..

    nizam pun ada serupa??
    erkk.. =.=''

    ReplyDelete
  10. erkk [hanye itu yg mampu ku sebut]
    hahahha.. btw, azeema~

    nk like byk3!!

    ReplyDelete
  11. 'Semart' gile...tapi si chao tu..,erm..HAHA
    tapi atas kanan dan bawah kanan tu same la kowt..rambut depan dy nan ariel..HEHE

    Yang lain,mmg syok..yang beznyer.,azmi nan ezzrin loy tu..adakah azmi semuda itu?

    ReplyDelete
  12. hehehe..

    azmi kan awet muda.. muahahahaha!!!

    ReplyDelete
  13. zee, seriously zee bole jadik face match maker terhandal. hahaha. muka kita sama ngn sape? haha

    ReplyDelete
  14. emm.. entah laa.. ayu macam elfira loy je..
    hihihi..
    thank you.. :)

    ReplyDelete
  15. kurang asam~~~segan gila aku.wakakakaka!
    jaga kau...hahaha
    mmg la x serupa..saje je kan buat malu aku.haha

    yg pian tu, mmg sesuai la..name pon black. wakakaka..

    ReplyDelete
  16. ehh.. still ada yang kata sama..

    kau ejek pian pulak ehh..

    ReplyDelete
  17. wahahahah!!!!

    cool babe!
    mne lh ko dpt idea nk buat benda alah ni...
    ish3...
    sme muke diorg.. ^_^

    ReplyDelete
  18. dah la gambar aku yg kau letak ni burok...segan~haha

    ReplyDelete
  19. k.hana: da lama da.. tapi amek masa nak buat kajian lebih terperinci.. hahahaha!!

    nizam: banyak songeh kau nih.. nanti laa tunggu siang sikit.. aku try tukar yang hensem2.. hahaha

    ReplyDelete
  20. ishhhh!!
    sronok lh pulak tgk!
    muka akk tk sme dgn mne2 artis ke??
    hehehehehe

    ReplyDelete
  21. errrr... hahaha!! tak ada kot..

    ReplyDelete
  22. glamer lah abah lepas ni nakkkk~
    remy ishak pnye rating mesti turun lepas nie.
    abah nk jadik remy ishak junior plak laaa.



    tapie [tersipu2]
    ade saingan laa.ade org copy clone abah.
    arep mrsm.muke kite satu acuan or ape?
    cam tgk lam cermin. = =

    ReplyDelete
  23. hey.. yg girl-emma dgn boy-freddie tu mmg sama!
    ariff pon sama!
    boy-ezzrin pon sama jugak!!
    arghhhh...
    nmpk sama lh smue!!

    good job!

    ReplyDelete
  24. arep: abah?? =.=''
    hahaha!! da jumpa kembar nampak! ^_^

    anonymous: hahahaha.. tenkiu

    ReplyDelete
  25. yo

    quite funny kaw post entry ni
    segan kowt aqu..hehe

    semua aqu sokong
    muke sama2!!

    creative la ko ni!tpi kaw
    ni quite kinda stalker kn...kui3

    ReplyDelete
  26. weii, kawan kawan kau ni semue gaya artis bhaii :P HAHA

    ReplyDelete
  27. amir: aku memang stalker laa... hahahaha!! aku kan suka perhatikan orang..

    fattah: thank you

    tiya: erkkk.. hahaha!! muka je laa.. gaya diorang sempoi je.. :)

    ReplyDelete
  28. pndai match mke kwn dgn artis.
    HEBAT!

    ReplyDelete
  29. azeema! baru biela perasan~
    yg nizam ade sikit cm zeema lah!
    hahaha serious! xtipu kot.

    ReplyDelete
  30. ada sikit??
    maksudnya... =.=''

    ReplyDelete
  31. kita rasa muka chao tak sama macam ariel pun..lagipun chao takde skandal..hahaha

    ReplyDelete
  32. @Cik Em Potpet (:: memang tak sama pun.. saja je nak buat dia kembang.. hahahaha

    ReplyDelete