PERHATIAN! PENGGUNAAN BAHASA DALAM BLOG INI TIDAK SESUAI DIGUNA PAKAI DALAM KARANGAN BAHASA. HARAP MAKLUM. FOR NON-MALAYSIAN, I'M SO SORRY. THIS BLOG CURRENTLY IN MALAY. -penulis blog-

Monday, October 24, 2011

First Time Weh.. huuuu~

hai kawan kawan! agak lama jugak la Zee tak buat post
entri kat blog nih.. tak busy pun cuma malas nak menghadap
laptop.. kang bila da start...... benda lain memang tak pandang
la.. hahaha!!

kali nih Zee tak nak cerita panjang.. cuma nak bagitau benda benda
yang pertama kalinya (selama 18 tahun bernafas) Zee buat masa 
20 oktober 2011 (khamis yang lalu)


SUNWAY PIRAMID

nih first time Zee menjejakkan tapak kaki kat sana.. teruja tu ada
laa sikit.. :) terima kasih cik adik yang bawak Zee ke sana..



ARCHERY

first time main nih.. tah pape je.. sakit gilaa ohh tangan Zee..
nasib baik orang belanja.. hehehe.. yang pasti, banyak tersasar..
=.=''



ICE SKATING

roller blade pun tak pernah main.. da main benda alah nih.. nasib baik orang
belanja.. main je laa.. tapi takde laa macam adik dua orang nih.. Zee
main kat tepi je.. da la tergolek 3 kali.. aduhhhh... 


okeh.. itu je.. walaupun sekejap je.. tapi best gilaaaa!!! hahaha!!
da 18 tahun baru nak try semua nih.. haishhh...



ehem!! ehem!! ;)



FOLLOWERS YANG DIPROMOTE BLOGNYA KALI NIH
azaanfishol
nuremalina
naezstarzlight
risyaaieyna
orangelover24







9 comments:

  1. whoot whoot ~ ~
    aku pun da lama tak pergi saner weyh..
    kalau gi saner mesti aku sesat jugakk..
    hahaha!

    ReplyDelete
  2. @nurzainunsyafiqahayob: aku ada tour guide.. tapi sesat jugak.. hampehh~~

    ReplyDelete
  3. Aku tak pernah pergi~

    Bawak aku pergi sana...

    ToT

    ReplyDelete
  4. @Zee.Zee™:ahaha! tour guide kursus tak abes lar tuhh.. kui3..!! ;D

    ReplyDelete
  5. hahahah!!! hebattt! 1st time jtoh 3 kli je

    ReplyDelete
  6. WAH,...
    trimer kasih promote blog aq meyh

    ReplyDelete
  7. @YaSayaAmalina: kau datang ar sini.. nanti aku bawak ehh

    ReplyDelete