PERHATIAN! PENGGUNAAN BAHASA DALAM BLOG INI TIDAK SESUAI DIGUNA PAKAI DALAM KARANGAN BAHASA. HARAP MAKLUM. FOR NON-MALAYSIAN, I'M SO SORRY. THIS BLOG CURRENTLY IN MALAY. -penulis blog-

Wednesday, October 5, 2011

Tak Text Punya Pasal

hey! da lamakan Zee tak update blog. hehehe..
bukannya sengaja tapi tak ada masa nak berblogging.
busy buat assignment drawings. cakap pasal busy nih,
Zee ada something nak luahkan kat sini. tak tau la kalau ada
yang terasa. sorry ehh..

Zee tak pernah tipu yang Zee busy buat assignment drawings.
memang la nampak macam senang.. alahai... lukis lukis je pun..
hahaha! orang yang amek course art je tau macam mana susahnya
nak melukis. 

cakap pasal busy..
bukan bermaksud Zee lupakan kawan kawan tak text berhari
hari, berminggu minggu.. alamak ai.. tak sampai berbulan bulan
pun.. setahun pun tak sampai weh.. tapi nak buat macam mana
kalau sebab tak text je, orang boleh kata Zee nih lupa kawan.

"da lama dia tak contact aku"

pehhhh.... suka suka hati kau je kan.
aku tak pernah pun cakap macam tu kalau kau tak contact
aku. kalau orang tanya, paling tak pun aku jawab..

"kitorang da lama tak contact"

tak pun

"aku da lama tak contact dia"

kau cakap "da lama dia tak contact aku" tu seolah olah
kau nak salahkan aku pulak. aku tak text kau, kau kata aku
lupa kawan. kau tak text aku macam mana pulak?

fikir sendiri la weh.. setiap masa kau nak aku yang text dulu
memang naik lemak la kau nih kan. sorry ar aku berkasar pulak
nak akhir akhir post nih. semoga kau dan kau dan kau
happy selalu. ^_^

KAWAN KAWAN YANG DIPROMOTE BLOGNYA KALI NIH
yanyatie
aemanaries
arissaputri
orangelover24


1 comment:

  1. hmmm.......
    biase kot jd cmni.
    bknnye sgja pon xnk text

    ReplyDelete