PERHATIAN! PENGGUNAAN BAHASA DALAM BLOG INI TIDAK SESUAI DIGUNA PAKAI DALAM KARANGAN BAHASA. HARAP MAKLUM. FOR NON-MALAYSIAN, I'M SO SORRY. THIS BLOG CURRENTLY IN MALAY. -penulis blog-

Friday, April 22, 2011

CB Class In Memory

 " those who cannot remember the past are condemned to repeat it" 
-george santayana-

tapi kalau benda yang bagus, kita nak repeat banyak2 kali
tak apa kan kan kan?? (please laa angguk and say YES!)

   can't watch this video??
click here :) 
gangguan background song?? scroll sampai bawah, then click pause.. ^_^


it's surprising how one little song can bring back so many
memories.. benda2 macam nih selalunya mereka yang 
diawang-awangan je yang layan.. yang tengah syok 
menyulam cinta.. kalau tak pun teringat kekasih pujaan hati
yang hanya sekadar mimpi di siang hari.. hahahaha!!

but hijau by zainal abidin totally remind me of CB class..
and remind me of all the BRAVOrians..honestly, life dekat kem
memang indescribable.. friendship dekat sana pun sangat2
strong!! belum lagi cerita semangat company.. haiihhh..
hanya mereka2 yang pernah duduk ditempat Zee je yang
tahu hakikat sebenar hidup sebagai pelatih PLKN.. ^_^

every moment spent with all of you is like a beautiful dream
come true.. and for sure, the memory lasts forever..

p/s: always wish life only played back my happiest memories.. 
thanks to wira 224.. video anda BEST!! like like like!!

10 comments:

  1. tbe2 rse nk g plkn lak..
    ahahahaha!!!!!

    ReplyDelete
  2. tak payah laa wehhhh...
    da nak sambung belajar baru kau teringin..

    zaman kita muda2 dulu kau tak nak..
    hahahaha!!

    ReplyDelete
  3. ak nk psg angan2 pun x bleh ke..
    hahahahah!!!
    ak tau lh.. ko igt dh t'lanjur umur ni
    ak nk pegi mohon msuk plkn ke...
    hissshhhhh.. simpang malaikat 4 ploh 4!

    ReplyDelete
  4. ko ckp zaman kita muda2 2 gye cm dh tua sgt je kita ni... pdhl ko sorg je yg dh tua.. hahahaha!!

    ReplyDelete
  5. OMG! OMG! OLD IS GOLD mannnn...........
    hahaha!!

    ReplyDelete
  6. owh yeah??
    old is a part of gold..
    tht's y there's a sentence WARGA EMAS!!
    kah3!!! >.<

    ReplyDelete
  7. grrrr....!!!!
    marah marah marah!!

    ReplyDelete
  8. jgnlh mrh... nnti kne jual...
    hak3!!

    ReplyDelete
  9. kau nih dari tadi stay dekat page nih ke??
    aku balas, kau balas..

    ReplyDelete
  10. haah lerrrr....
    ak refresh byk2 kli....
    x de keje lh katakn..

    nk borak2 kt fb ak x tau lh ko on9 ke x....
    chatbox off jerrrrrrrrrrrr.................

    ReplyDelete