PERHATIAN! PENGGUNAAN BAHASA DALAM BLOG INI TIDAK SESUAI DIGUNA PAKAI DALAM KARANGAN BAHASA. HARAP MAKLUM. FOR NON-MALAYSIAN, I'M SO SORRY. THIS BLOG CURRENTLY IN MALAY. -penulis blog-

Friday, April 8, 2011

Lembik Laa Hari Ni

agaknya ada tak manusia atas muka bumi nih
yang suka sakit?? tapi kan..
selalunya dekat sekolah, kalau ada something
yang important gilakk tapi student tak suka, time
tu memang ramai sakit.. (tak tahu laa auto or manual)
kalau sakit boleh sembuh tu okeh laa kot kalau nak
cari penyakit kan.. tapi kalau sakit yang serius
agaknya ada tak yang nak?? kalau ada, kita
exchange ye.. 

suka ke kena layan macam nih?? tak rasa boring 
gilakk ke?? tak jelous ke tengok orang sihat 
bebas bergerak ke sana sini?? hmmm..

ohh..sebelum tu, hari nih nampaknya Zee akan
menyepikan diri.. okeh kawan2.. jaga kesihatan
anda semua! kerana dirimu begitu berharga ;D

PEACE!

5 comments:

  1. get well soon derrr..

    ReplyDelete
  2. t'peruk je kt umah jd cmtu la...
    btw, get well soon k.

    ReplyDelete
  3. wakaka..
    best ar bace blog kau..ayat dan tatabahasa yg menarik..hahaha

    ReplyDelete
  4. kau ckp aku kuat perasan, tapi kau lagi ar perasan..haha

    aku suke ayat2 kau tu..kelakar

    ReplyDelete