PERHATIAN! PENGGUNAAN BAHASA DALAM BLOG INI TIDAK SESUAI DIGUNA PAKAI DALAM KARANGAN BAHASA. HARAP MAKLUM. FOR NON-MALAYSIAN, I'M SO SORRY. THIS BLOG CURRENTLY IN MALAY. -penulis blog-

Tuesday, April 5, 2011

kerana keindahan ayat-ayatNya

 maaf sebab tak tahu macam mana
nak pause background song..
please tengok video nih melalui link di bawah..
video yang dipaparkan tidak sesuai untuk di'play'kan
dalam blog nih sebab ada background song..
hayati.. :)


klik sajalah



emm.. special thanks to ZUHRI..
hahaha!! sorry laa..ingatkan kau nak kenakan
aku.. tengok2 kau bagi nih kan.. memang menusuk
gilakk ahh.. thank you thank you..


kepada kawan2.. tengok sampai habis!
lepas tu fikir2kan balik..
kita nih kalau solat tak sah kalau tak baca
laju2.. langsung tak menghayati ayat2 suci Al-Quran
yang kita baca.. da laa baca laju2.. bacaan salah
pulak tu.. haiihhh.. (teguran untuk diri sendiri jugak..)
aku pun tak sempurna dalam solat.. (mengaku nih!)
solat pun tak khusyuk.. so, kawan2.. after nih
kita perbaiki bacaan surah dalam solat kita ye..
kalau mereka (dalam video) boleh tahan qiam
lebih 8 minit.. kenapa kita tak boleh??


p/s: maaf atas penggunaan AKU untuk post kali nih..
and maaf kerana background lagu tidak bersesuaian..
PEACE!

5 comments:

  1. tgk jgn x tgk ye,,pnt aku bg dkt ma nih,,die ingtkan hantu,,hehe ~ zuhri

    ReplyDelete
  2. baik tak yah buat anonymous kalau letak nama..
    =.='

    ReplyDelete
  3. budak kecik tak boleh masuk campur..

    ReplyDelete